+31 (0)6-11856190 info@amblaverhuur.nl

CONTACT 

Stuur ons een bericht

2 + 9 =

MEEST GESTELDE VRAGEN 

Wij hebben de belangrijkste antwoorden op de meest gestelde vragen voor u opgesomd. Mocht uw vraag hier niet bij staan neem gerust contact met ons op. 

Welke annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing?

Ambla Verhuur en Beheer hanteert de annuleringsvoorwaarden van VVV Ameland. Bij annulering in geval van een vakantie accommodatie zijn de volgende kosten van toepassing:

• Tot 56 dagen voor de dag van aankomst: 15% van het boekingsbedrag.
• Vanaf de 56ste dag (inclusief) tot de 42ste dag voor de dag van aankomst: 30% van het boekingsbedrag.
• Vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag voor de dag van aankomst: 60% van het boekingsbedrag.
• Vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de dag van aankomst: 90% van het boekingsbedrag.
• Op de dag van aankomst, later of bij niet verschijnen: het volle boekingsbedrag.

Wat zijn de wisseldagen?

De wisseldagen zijn op vrijdag en maandag.

Wanneer kunnen we in de woning en voor welk tijdstip moeten we de woning weer verlaten?

In het algemeen geldt dat u om 16:00 uur de woning kan betreden en om uiterlijk 10:00 uur de woning dient te verlaten, tenzij anders aangegeven in de boekingsbijlage.

Wat is het beleid omtrent corona?

Voor Corona houden wij de adviezen van het RIVM aan. Mocht reizen verboden worden dan kan de boeking worden verplaatst. In alle andere gevallen gelden de gewone annuleringsvoorwaarden.

Waar kan ik na mijn boeking alle informatie vinden die ik nodig heb?

In de bijlage van de boekingsbevestiging die u krijgt toegestuurd is alle informatie te vinden die u nodig heeft.

We zouden graag onze woning willen laten verhuren door Ambla Verhuur en Beheer?

Dat kan zeker! Onder het kopje ‘beheer’ vindt u een overzicht van onze diensten en ons tarief. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uitleg en meer informatie.

WIE IK BEN?

Mijn naam is Max ten Kate en ik ben de eigenaar en oprichter van Ambla Verhuur en Beheer. Na het afronden van mijn Master Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik besloten om op Ameland te gaan wonen.

Doordat mijn overgrootvader een van de eerste vakantiehuisjes aan de Zwarteweg bouwde, komt mijn gehele familie al generaties lang op het eiland. Zodoende ben ook ik in aanraking gekomen met Ameland. Ik heb altijd al een sterke connectie gevoeld met het eiland en wilde er van jongs af aan zoveel mogelijk zijn. Ik merkte dat alleen de weekenden en de vakanties niet meer voldoende waren. De aantrekkingskracht was te groot. Dit bij uitstek door het ongekende gevoel van vrijheid dat men hier ervaart en de ongerepte natuur die je aan de wal niet vindt. Daarom kan ik mijzelf nu met trots eilander noemen.

Zelf verzorg ik al enige jaren de verhuur en het beheer voor een aantal vastgoed objecten op Ameland. Daardoor heb ik de kennis en ervaring in huis om uw accommodatie zo rendabel mogelijk te verhuren.