+31 (0)6-11856190 info@amblaverhuur.nl

Op vakantie gaan in Nederland wordt steeds populairder. Dit merken wij ook op Ameland. Hierdoor wordt uw vakantiehuis niet alleen een fijne plek om tot rust te komen, maar ook een aantrekkelijke belegging door middel van verhuur. Als u graag uw vakantiehuis zou willen verhuren zonder al het bijkomende werk, bent u bij Ambla Verhuur en Beheer aan het juiste adres. Uw vastgoed is bij ons in goede handen en wij zorgen voor een optimaal rendement, wat voor een particuliere eigenaar niet altijd zelf te realiseren is. Wij zijn de verhuurpartner die meedenkt, flexibel is en streeft naar de hoogste kwaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en beheren van luxe vakantievilla’s op Ameland. Bij ons draait alles om de klant en wij zijn dan ook in staat om gespecialiseerde beheerdiensten te verlenen naar wens van de accomodatiehouder. Ons team heeft jarenlange ervaring met het verhuren van vakantievilla’s en appartementen. Daardoor kennen wij de markt en weten wij uw accommodatie zo effectief mogelijk te verhuren.

Wij garanderen dat u zorgeloos van uw accommodatie kunt genieten en tevens dat hoge rendementen behaald worden. Ons doel is om kwaliteit te leveren voor een zo scherp mogelijk tarief. Dit betekent dat wij uw accommodatie kunnen verhuren en beheren voor slechts 17% commissie (exclusief BTW).

Wat houden de diensten van Ambla Verhuur & Beheer in?

Contactpersoon bij calamiteiten

Mochten er problemen zich voordoen dan kunnen huurders contact met ons opnemen. Wij zullen direct paraat staan om deze problemen optelossen zodat huurders ongestoord kunnen genieten van hun vakantie.

Hoog rendement

Door middel van een optimale bezetting en het hanteren van de juiste verhuurprijzen
kunnen wij een hoog rendement behalen. Voor een particuliere eigenaar zal dit niet altijd zelf te realiseren zijn.

Professionele schoonmakers

De schoonmaak van de woning zal worden uitgevoerd door een professioneel
schoonmaakbedrijf. Hierdoor kan kwaliteit gegarandeerd worden en zullen huurders altijd in een schone en opgeruimde woning aankomen.

Verhuuradministratie

Hieronder valt het aanleggen en bijhouden van een administratie ten dienste van een
verantwoord beheer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het controleren van de betalingen van
huurders of het innen van de toeristenbelasting.

Sleutelafgifte

Wij zorgen voor de sleutelafgifte en garanderen dat huurders ten alle tijden de woning kunnen betreden.

Onderhoud door vakmensen

Kleine technische mankementen lossen wij zelf op. Bij grotere problemen zorgen wij dat er direct vakmensen ingeschakeld worden.

Geen boekingskosten

Bij een boeking zullen geen boekingskosten in rekening worden gebracht. Dit valt namelijk onder de service waar wij als bedrijf voor staan.

Controle en inspectie

Na elke verhuurperiode zal uw huis op mogelijke schade worden gecontroleerd en wij zorgen dat het altijd in top staat zal verkeren.

Geen wijzigingskosten

Wijzigingen in reserveringen zijn kosteloos. Dit valt namelijk onder de service waar wij als bedrijf voor staan.

Marketingstrategie

Door onze ervaring kunnen wij de effectiefste marketingstrategie voor uw huis bepalen. Dit zal bijdragen aan een hoger rendement.

Geavanceerd online display

Wij brengen uw huis met de nieuwste technologieën in beeld, zoals u op onze website kunt zien.

Eigen gebruik

Wij houden rekening met het eigen gebruik van uw woning. Als eigenaar mag u zelf aangeven welke periodes wel of juist niet verhuurd mogen worden. 

CONTACT

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Stuur ons een bericht

4 + 12 =